2020.03.14

45/2020(III.14) Korm.rend. a polgármestert hatalmazza fel a bőlcsödei és óvodai intézményekben a rendkívüli szünet elrendelésére.

Ezúton tájékoztatom a szülőket, hogy a tiszavárkonyi óvodában hétfőtől /03.16./ ügyeleti rendszert vezetünk be. Kérjük, csak akkor vigye a gyermekét az intézménybe, ha semmilyen más módon nem tudja biztosítani a felügyeletét. Abban az esetben, ha gyermeke felügyelete biztosított, akkor nem fogadjuk az óvodában. Hétfőn polgármesteri utasításban, hivatalosan is közölni fogjuk ezt az intézkedést. Az óvodába vitt gyermekeket az előtérben kell átadni a gondozónak,- külön protokoll szerint – az intézménybe szülőnek, kísérőnek belépni szigorúan tilos! Ez az intézkedés mindannyiunk érdekében történt és kérek mindenkit, hogy kiemelt figyelemmel, felelősséggel kezeljék!
Köszönöm az együttműködést! Bármilyen kérdésük van az intézkedéssel kapcsolatban, kérem, hogy a 06/20/2306933 telefonszámon keressenek.

Tisztelettel: Hegedűs István
Tiszavárkony község polgármestere

Read more

Elektronikus Fizetési Szolgáltatás tájékoztató

Elektronikus Fizetési Szolgáltatás tájékoztató

Az önkormányzati ASP rendszer továbbfejlesztése és országos kiterjesztése (ASP 2.0) elnevezésű projekt fejlesztéseinek köszönhetően már az Önök számára is elérhető az adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségek online lekérdezése és befizetése.
A https://e-onkormanyzat.gov.hu oldalra kattintva az ügyfél a kiválasztott önkormányzathoz tartozó adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségét (pl. gépjárműadó, kommunális adó, telekadó, építményadó) elektronikus úton teljesítheti, az interneten keresztüli bankkártyás fizetés segítségével.
Az Elektronikus Fizetési szolgáltatás igénybevételéhez KAÜ bejelentkezés (pl. ügyfélkapus azonosító) szükséges, és egy tranzakcióval akár több adószámlán fennálló tartozás is befizethető.
Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a sikeres fizetéseket követően a bankok által küldött visszaigazoló SMS tartalmára nincs ráhatásunk. Az SMS-ben esetlegesen előforduló Budapest városnév a Magyar Államkincstár székhelyére utal, nem a kedvezményezett önkormányzatra.

Read more